Despre sprijinsv.eu

Despre noi

 

Sprijin Suceava reprezintă o inițiativă ce s-a născut din nevoia de implicare și solidaritate.  În aceste vremuri de criză, putem deveni mai puternici doar dacă ne susținem și acționăm responsabil în spiritul binelui general, pentru întreaga comunitate. Tocmai din acest motiv, oricine poate apela numărul 0371 237 427, iar voluntarii noștri vor răspunde cu promptitudine întrebărilor. Pentru a nu contribui la răspândirea virusului, întreaga activitate o realizăm exclusiv online.

Echipa Sprijin Suceava este formată din cetățeni activi care își doresc să vină în ajutorul membrilor comunității, cât și al autorităților pentru a o mai bună gestionare a crizei cu care ne confruntăm la ora actuală.

Misiunea noastră este de a sprijini cetățenii suceveni, încercând să îi punem în legătură cu asociații sau inițiative ale altor voluntari din Suceava, naționale sau chiar globale, care pot soluționa problemele cu care aceștia se confruntă. Totodată,  încercăm să oferim o bună informare cu privire la orice subiect legat de Covid-19 sau situația de urgență și modul de acțiune.

Viziunea pe care o promovăm conturează o societate în care responsabilitatea socială, siguranța, solidaritatea, educația, sănătatea și informarea corectă ajută la o dezvoltare armonioasă a indivizilor.

Prin valori precum respectul, empatia, altruismul, implicarea, acțiunea, responsabilitatea, dorim să venim în sprijinul comunității și să contribuim la gestionarea situației actuale. Vrem ca acest spațiu civic virtual, dedicat sucevenilor, să reprezinte un suport real pentru toți cei care au nevoie de ajutor pentru a trece cât mai bine de această perioadă de criză, motiv pentru care oricine poate apela numărul 0371 237 427, iar voluntarii noștri vor răspunde cu promptitudine întrebărilor.

Fii solidar și responsabil ! Alătură-te și tu echipei și ajută Suceava să se facă Bine !

Membrii echipei

 

Ionut Aconstantinese

Ionut Aconstantinese

Operator call center

Inginer Programator, QA Division Manager @OSF Digital

Simona Alboi

Simona Alboi

Copywriter

Licențiată în filologie cu studii postuniversitare în domeniul IT, implicată în proiecte de voluntariat.

Andrei Bindiul

Andrei Bindiul

Operator call center

Consilier juridic

Laura Bouriaud

Laura Bouriaud

Ticketing

Cadru didactic universitar, manager de proiecte de cercetare, expert în diferite organisme consultative, implicată în proiecte de voluntariat pentru Suceava.

Monica Gabriela Ciobanu

Monica Gabriela Ciobanu

Operator call center

Contabil

Andreea Danila

Andreea Danila

Operator call center

Analist cu o experiență de peste 7 ani în Business Intelligence implicată activ în proiecte din sectorul public, cât și din cel privat.

Georgeta Olimpia Hagheac

Georgeta Olimpia Hagheac

Operator call center

Doctor Mediator Lingvistic și Cultural, implicată în proiecte de voluntariat.

Raluca Ilea

Raluca Ilea

Operator call center

Îmi doresc să ajut. Uneori, o informație corectă sau o vorbă bună, pot fi sprijinul de care oamenii au nevoie.

George Mindruta

George Mindruta

Operator call center

Militar in rezervă, cu 21 de ani de carieră, angajat ONU timp de peste 10 ani, am participat la nenumărate misiuni umanitare și de menținere a păcii in țări precum Sudan, Afghanistan, Libya, Sudanul de Sud.

Mihai Papuc

Mihai Papuc

Sprijin IT

Programator, Președinte în funcție al clubului Rădăuți Toastmasters, implicat în diverse proiecte cu alți voluntari

Dan A. Pașcău

Dan A. Pașcău

Administrare și actualizare site web

Economist, consilier parlamentar și manager de proiecte în cadrul Fundației Izvorul Alb.

Nicolae Daniel Popescu

Nicolae Daniel Popescu

Coordonare ticketing, Operator call center

Deputat originar din Câmpulung Moldovenesc, reprezentant al circumscripției electorale nr. 43 DIASPORA , Vice Președinte al Comisiei românilor cu domiciliul în afara granițelor țării și membru în Comisia de Agricultură

Radu Adrian Rey

Radu Adrian Rey

Coordonare ticketing, Operator call center

Economist, expert în cadrul ADR NE, manager de proiect și implicat civic alături mai multe ONG-uri locale, naționale și internaționale, de peste 15 ani, prin diverse proiecte și activități de voluntariat.

Melania Vlaicu

Melania Vlaicu

Operator call center

De 20 de ani în diaspora, 15 în Grecia și 5 în Anglia. În prezent antreprenor la Londra. Implicată în multe organizații și acțiuni civile și de voluntariat. Fondatorul Comunității Româno-Elene "Bucovina".