Întrebări și răspunsuri

0371 237 427

numărul la care poți obține informații din surse oficiale și de la asociații implicate
în ajutorarea sucevenilor afectați de Covid-19 sau măsurile de combatere a epidemiei

Această pagină reprezintă un răspuns umanitar la situația generată de noul coronavirus. Ne dedicăm comunității sucevene și ne aliniem altor inițiative asemănătoare existente în România.

Responsabilitatea, solidaritatea și organizarea civică ne vor ajuta să trecem mai ușor peste această criză! Împreună ne putem face bine! (mai multe…)

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

 

Solicitări de sprijin (3)

Potrivit ordinului comun al Ministrului Sănătății și Președintelui CNAS nr. 437 din 31 martie 2020, consultațiile pentru persoanele cu boli cronice pot fi realizate prin mijloace de comunicare la distanță, iar rețeta poate fi transmisă în format electronic (fotografiată / scanată) către pacient și / sau farmacia dorită de acesta. Având în vedere aceste prevederi, vă recomandăm următoarea procedură:
  • contactați o farmacie din apropierea dvs. pentru a confirma că personalul acesteia este în măsură să preia rețetele online și pentru a afla / confirma adresa de email de folosit
  • contactați medicul dvs. specialist / de familie pentru consultația la distanță și emiterea rețetei + transmiterea acesteia către farmacie
  • după ce ați rezolvat cu emiterea rețetei și transmiterea acesteia către farmacia dorită, contactați-ne la numărul nostru – 0371 237 427 – pentru a vă pune în legătură cu un voluntar din zona dumneavoastră care să asigure ridicarea medicamentelor de la farmacie și livrarea acestora la domiciliul dumneavoastră.

————————

După eliberarea rețetei:

Vă rugăm ca în prealabil să vă asigurați că rețeta a ajuns la farmacie. Puteți suna pentru verificare, iar pe baza CNP-ului pacientului poate fi identificată rețeta chiar din sistem.

Doar pentru locuitorii din Rădăuți, pentru alte localități căutați formularele aferente sau introduceți solicitarea în tickets.bucovino.ro

Datele persoanei care solicită ajutor:


Recitiți itemii de pe listă pentru a primi confirmarea apelantului

Vă voi solicita datele necesare pentru a încerca să găsim acest medicament pentru dumneavoastră. Aceste date vor fi transmise unor colegi care păstrează legătura cu mai multe farmacii din județ, iar dacă nu identificăm o soluție pe plan local, vom apela inclusiv la grupul național Rețeaua 2.0 fb.com/reteaua.ro

Acceptă similare (obligatoriu)
Potrivit indicațiilor medicului dvs., medicamentul solicitat poate fi înlocuit cu medicamente similare, care au aceeași substanță activă?

Load MoreSursele răspunsurilor: